Νέα συνεργασία για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, με την εταιρία REPLAN, η οποία ασχολείται με τον τομέα της ανακύκλωσης μετάλλων, αλλά και της διαγραφής οχημάτων, να μας εμπιστεύεται την αποστολή της συντήρησης της καθαριότητας των εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Η μακρά εμπειρία μας στο συγκεκριμένο πεδίο παροχής υπηρεσιών και η τήρηση όλων των αυστηρών διεθνών πρωτοκόλλων στο πεδίο της υγιεινής, εγγυάται άλλη μία επιτυχή συνεργασία, προς ικανοποίηση της εταιρείας, η οποία μας επέδειξε την εμπιστοσύνη της.

Η εταιρία REPLAN δραστηριοποιείται στον τομέα ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων εδώ και πολλά χρόνια.

Παλαιά μέταλλα όπως σίδηρος, χαλκός, ανοξείδωτο και αλουμίνιο συλλέγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Νεοχωρούδα και στον Εύοσμο. Εκεί υπόκεινται σε μερική επεξεργασία. Μετέπειτα πωλούνται ως α’ ύλη σε χυτήρια και χαλυβουργίες όπου μετατρέπονται και πάλι σε χρήσιμα προϊόντα.

Προμηθευτές μας είναι οποιαδήποτε εταιρία ή ιδιώτης που διαθέτει μεταλλικά απορρίμματα.

Το προσωπικό της εταιρίας, επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας μέσα σ’ ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και άνετο.

Η επιλογή της εταιρίας REPLAN ως συνεργάτη συνεπάγεται νόμιμη, περιβαλλοντικά ορθή και οικονομικά συμφέρουσα διάθεση των μεταλλικών απορριμμάτων. Αυτό αποδεικνύεται και από την πιστοποίηση της για τα συστήματα διαχείρισης.