Μία νέα, σημαντική συνεργασία για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ! Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο της κατασκευής επίπλων, η DIAMANTIDIS S.A., επέλεξε εμάς για την ανάθεση του έργου της συντήρησης της καθαριότητας των εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη!

Η μακρά εμπειρία και το κύρος της αξιοπιστίας μας στο συγκεκριμένο πεδίο εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα και σε αυτήν την αποστολή μας!

Η εταιρία DIAMANTIDIS S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα. Η ίδρυση της χρονολογείται το 1975 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Κατέχοντας ένα ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής μοντέρνων επίπλων εσωτερικής κατοικίας όπως κρεβατοκάμαρες, κομοδίνα, τραπεζαρίες, τραπεζάκια για χονδρική και λιανική πώληση. Διαθέτοντας πλέον πολύχρονη εμπειρία διευρύνει τις δραστηριότητες της στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων δημιουργώντας την DIAMANTIDIS CONTRACT.

Απο το 2000 η DIAMANTIDIS S.A. με το Εξειδικευμένο της τμήμα : DS Contact έχει εισέρθει στον επαγγελματικό εξοπλισμό : εξοπλισμός ξενοδοχειακών μονάδων , πολυχώρων , εστιατορίων , καφέ – μπαρ.