Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη του έργου συντήρησης της καθαριότητας των κεντρικών γραφείων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το – κρίσιμο για τη συγκοινωνιακή πραγματικότητα της πόλης – έργο της κατασκευής του Μετρό, του οποίου την ολοκλήρωση αναμένει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ως υψίστης σημασίας.

Βεβαίως, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δεν μπορούσε παρά να εμπιστευτεί εμάς για τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής των κεντρικών χώρων δραστηριοποίησής της, ποντάροντας στην εμπειρία και στην αποτελεσματικότητά μας στο πεδίο της παροχής των υπηρεσιών μας…

H ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία δημοσίου συμφέροντος, με προσωπικό υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, η οποία με υπεύθυνο σχεδιασμό και συστηματική δουλειά υλοποιεί την ανάπτυξη του δικτύου του Μετρό της Αθήνας.

Ένα από τα πιο σημαντικά και εξίσου πολύπλοκα έργα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ είναι η κατασκευή Μετρό στην Θεσσαλονίκη. Η Σύμβαση για την κατασκευή Μετρό μήκους 9,6 χλμ. με 13 σύγχρονους Σταθμούς  υπογράφθηκε στις 7 Απριλίου 2006 και οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους δύο Μετροπόντικες να κατασκευάζουν 2 παράλληλες σήραγγες διπλής τροχιάς, αθόρυβα και χωρίς καμία όχληση, σε βάθος από 16 έως 31 μέτρα. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αποτελεσματικότητα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου δικτύου μετρό, το οποίο μάλιστα  θα υπερτερεί τεχνικά από αυτό της Αθήνας.