Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος

Η πλέον αποτελεσματική διαφήμιση για μία εταιρία, για μία επιχείρηση, η οποία επιχειρεί μέσα από την καθημερινότητα των πολυποίκιλων αποστολών, τις οποίες αναλαμβάνει, εδώ και δεκαετίες, είναι οι ίδιοι οι πελάτες της. Οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες, οι εκπρόσωποι της Δημόσιας ή της Ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, που έχουν κατά καιρούς προστρέξει σε εμάς για την παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας.

Τα αποτελέσματα των δικών μας ενεργειών και ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών μας από την ανταπόκρισή μας στις απαιτήσεις τους, αποτελούν το πιο εύγλωττο συμπέρασμα για το επίπεδο δράσης και δυνατοτήτων μας.

Οι απόψεις των πελατών μας, των καθ’ ύλην αρμοδίων στο να μας κρίνουν, άλλωστε, μας απαλλάσσουν κατηγορηματικά από την ανάγκη κάθε διαφημιστικής απόπειρας και είναι απολύτως διαφωτιστικές για το επίπεδο υπηρεσιών, το οποίο παρέχει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Είπαν για εμάς

«Η συνεργασία μας με την εταιρία ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ στον τομέα των υγειονομικών εφαρμογών, χαρακτηρίζεται άψογη. Η εταιρία έχει επιδείξει συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίνεται σε απόλυτο βαθμό σε όλες τις ανάγκες που έχουν προκύψει».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ – Φούρνοι Βενέτη

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ εκτέλεσε με επιτυχία το έργο καθαρισμού των εξωτερικών υαλοπινάκων και πάνελς των γραφείων διοίκησης στον Άγιο Αθανάσιο. Χρησιμοποίησε το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει και έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς και τις ασφαλιστικές καλύψεις που ορίζει ο νόμος».

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ – Isomat

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει αποδειχθεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστος και συνεπής συνεργάτης, επιδεικνύοντας μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της, υπευθυνότητα, ευγένεια και άριστη επαγγελματική συμπεριφορά. Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαριότητας για βιομηχανικούς χώρους με ξεχωριστή αποτελεσματικότητα και συνέπεια».

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Θ. ΜΑΚΙΟΣ – Makios Logistics Α.Ε.

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει αναλάβει τον καθαρισμό των χώρων της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, δείχνοντας επαγγελματισμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα στο έργο της. Επιπρόσθετα, το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο σε θέματα καθαρισμού και δείχνει την απαραίτητη ευαισθητοποίηση για τις δράσεις και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ».

ΛΕΝΑ ΒΡΑΝΗ – ΕΛΕΠΑΠ

«Βεβαιώνουμε για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων της εταιρείας ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ στην κλινική μας, καθώς και για την συνέπεια, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας αίτημα. Καθότι η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015, ΕΝ 15224:2012 και TEMOS «Quality in International Patient Care», οι απαιτήσεις μας ως προς τα θέματα καθαριότητας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η Κλινική βεβαιώνει ότι η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει ανταπεξέρθει και με το παραπάνω στις εν λόγω απαιτήσεις».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΪΟΣ – Κλινική Γένεσις

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, δείχνοντας επαγγελματισμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα στο έργο της. Επιπρόσθετα, το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο σε θέματα καθαρισμού και δείχνει την απαραίτητη ευαισθητοποίηση για τις δράσεις και το έργο της κλινικής μας».

ΕΛΕΝΗ ΤΑΚΟΥΔΑ – Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει αναλάβει από το 2010 την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και υγειονομικών εφαρμογών των χώρων του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.», ενώ από τον Δεκέμβριο του 2016 ανέλαβε την συντήρηση καλλωπιστικού πρασίνου του περιβάλλοντα χώρου. Η εταιρεία διατηρεί υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, χρησιμοποιώντας την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία και τεχνογνωσία και εφαρμόζει πιστά τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007».

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΑΛΑΡΗΣ – Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης Α.Ε.

«Είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε για την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ, καθώς και για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή της σε κάθε αίτημα της εταιρεία μας. Οι απαιτήσεις μας αναφορικά με θέματα υγιεινής και καθαριοτήτων είναι ιδιαίτερα υψηλές, με την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ να έχει ανταπεξέρθει πλήρως».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ – Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ «Ελληνική Ζύμη»

«Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά της, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού, τόσο των γραφείων, όσο και των δειγμάτων στα εγκαταστάσεις της Ευκαρπίας. Η εταιρεία έχει επιδείξει συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, με καθημερινή παρουσία στον χώρο και είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι».

ΣΑΡΑΦΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ – Alumil

«Δε θέλω να κρίνω τις υπηρεσίες σας. Το μόνο που μου βγαίνει αυθόρμητα να σας πω είναι ότι έχω αναφέρει το όνομά σας ως εταιρεία με επαγγελματισμό και σαν παράδειγμα προς μίμηση σε πολλές συζητήσεις, έχω ανατρέξει στην ευγένεια του προσωπικού σας πολλές φορές συγκρίνοντάς την ακούσια με άλλες εταιρίες και έχω δει να λύνετε τους προβληματισμούς μας πολύ πιο άμεσα από ότι έχουμε υποθέσει. Αυτά νομίζω ότι αρκούν για να σας χαρακτηρίσουν ως έναν ιδανικό συνεργάτη».

ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ – Όμιλος Αντωνέλη