Άλλη μία συμφωνία συνεργασίας για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ να μας αναθέτει την αποστολή του γενικού καθαρισμού, αλλά και της συντήρησης της καθαριότητας στον χώρο των νέων εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή πρώτων υλών στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού, δεδομένο, το οποίο συνεπάγεται ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής, με τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τη μακρά εμπειρία της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚ¨ΗΣ να εγγυώνται ένα απολύτως άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει την υπογραφή μας και θα ικανοποιεί – όπως πάντοτε – και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η εταιρεία Laoudis Foods αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές πρώτες ύλες και προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού! Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία περιλαμβάνει τις καλύτερες ύλες από τους πιο φημισμένους παραγωγούς της Ευρώπης και την καλύτερη υποστήριξη από πλήθος τοπικών αντιπροσώπων και τεχνικών συμβούλων σε όλη την Ελλάδα!