Αποστολή εκτός έδρας για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ και – μάλιστα – μία αποστολή, η οποία εξετελέσθη με απόλυτη αρτιότητα και φέρει την… «πανευρωπαϊκή» σφραγίδα αξιοπιστίας μας!!!

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, ALUMIL, καθώς και η απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει για το έργο και την αποτελεσματικότητά μας η εν λόγω εταιρεία, την οδήγησαν στο να μας εμπιστευτεί ακόμη και… «εκτός έδρας»…

Μας ανέθεσε τον αρχικό καθαρισμό και τη συντήρηση καθαριότητας των χώρων της εταιρείας στη μεγάλη Έκθεση Συστημάτων Αλουμινίου, η οποία διεξήχθη στο Μόναχο και ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (23/4).

Έμπειρο και εξειδικευμένο επιχειρησιακό κλιμάκιο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ταξίδεψε στη γερμανική πόλη και ανέλαβε επί καθημερινής βάσεως το σχετικό έργο, φέροντας με υποδειγματικό τρόπο σε πέρας αυτήν την τόσο σημαντικό, τόσο ιδιαίτερη και τόσο τιμητική για την εταιρεία μας αποστολή!

Ευχαριστούμε την ALUMIL για την εμπιστοσύνη της και για το γεγονός ότι μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι… «ο καλός παίκτης παίζει θαυμάσια και… εκτός έδρας…». Άλλωστε, η εμπειρία, η επιχειρησιακή επάρκεια και η εξειδίκευση των συνεργατών της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ αποτελούν πραγματική εγγύηση για κάθε αποστολή, όσο ιδιαίτερη και απαιτητική κι αν φαντάζει, με τα αποτελέσματα επί του πεδίου να αποτελούν αψευδή μάρτυρα της αξιοπιστίας μας…