Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη

Απεντόμωση είναι ο έλεγχος και καθαρισμός ενός χώρου από παράσιτα, έντομα και τρωκτικά, τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου, επίμονα ενοχλητικά και υποβαθμίζουν την εικόνα του χώρου σας.

Για τη συγκεκριμένη διαδικασία, επιλέξαμε ποιοτικά φάρμακα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Με τη μέθοδο της απεντόμωσης πραγματοποιούμε επιτόπιο έλεγχο στο χώρο στον οποίο παρουσιάστηκε το πρόβλημα, το καταγράφουμε και προτείνουμε την καλύτερη λύση. Προσφέρουμε τις οικονομικότερες απεντομώσεις Θεσσαλονίκης, για κάθε περίπτωση, με τα πιο ποιοτικά υλικά!

Στην εταιρία μας, κάθε πρόγραμμα υγειονομικών εφαρμογών (απεντομώσεις - μυοκτονίες) είναι ξεχωριστό και σχεδιάζεται με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη.

Οι κυριότερες μέθοδοι είναι:

  • Ο υπολειμματικός ψεκασμός με χαμηλή και υψηλή πίεση.
  • Ο νεφελοψεκασμός.
  • Η εφαρμογή gel.
  • Η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα.

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ: Η σύγχρονη εκδοχή των Facility Services

check

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018, ISO 37001:2017, ISO 26000:2010, ISO 27001:2013 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας.

check

24ωρη Εξυπηρέτηση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

check

Επιστημονικοί Συνεργάτες και Εξειδίκευση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, με την εταιρία να διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας. Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το προσωπικό συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

check

Εξελιγμένα Μέσα. Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι άρτιος και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μηχανήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο κάθε εργαζόμενος εφοδιάζεται με ειδική στολή της επιχείρησης, καθώς και με έντυπο, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι εργασίες που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη.
Όλα τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου, η οποία και επιδίδεται στον πελάτη, πριν την έναρξη της συνεργασίας μας.