Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα στον τομέα εφαρμογής των υπηρεσιών της, οδήγησε την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ στο να αναλάβει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγειονομικών εφαρμογών στον χώρο τέλεσης της πανευρωπαϊκού επιπέδου εκδήλωσης «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΕΟΦΑΝΩ», η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο μνημείο της Ροτόντας, φιλοξενώντας πλήθος προσώπων της πολιτικής, της επιστήμης και του πολιτισμού από όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του συνόλου σχεδόν των μελών της Συμβουλευτικής και Διοικούσας Επιτροπής από όλη την Ευρώπη, παρευρέθησαν η Mary McAleese, π. Πρόεδρος της Ιρλανδίας, η Tarja Halonen, π. Πρόεδρος της Φινλανδίας, η Rita Süssmuth, π. Πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής, ο Karl Prince zu Schwarzenberg, π. Υπουργός Εξωτερικών της Τσεχίας, ο Sir Ivan Rogers, π. Πρεσβευτής της Αγγλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Maria Luisa Poncela, π. Υφυπουργός Εμπορίου και Γενική Γραμματέας Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Ισπανίας.

Τιμώμενα πρόσωπα και παραλήπτες του βαρύτιμου βραβείου το ζεύγος των επιστημόνων, που ανέπτυξε πρώτο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δρ. Uğur Şahin και δρ. Özlem Türeci.

Για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ περιποιεί πραγματική τιμή το να καλείται για να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της σε μία τέτοιου βεληνεκούς και διαμετρήματος εκδήλωση, γεγονός, το οποίο ενισχύει το κύρος της επιχειρησιακής αρτιότητας και υπογραφής μας.