Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει τη χαρά να ανακοινώσει άλλη μία νέα συνεργασία, καθώς ανέλαβε την ημερήσια συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεων της εταιρείας Embryolab.

Πρόκειται για Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και, συνεπώς, αφορά σε μια αποστολή υψηλής υγειονομικής προστασίας, από εκείνες στις οποίες η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ είναι απολύτως εξειδικευμένη, με την εμπειρία και το κύρος της αξιοπιστίας της να συνιστούν μονόδρομο επιλογής για τους πελάτες μας.

To Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004.

Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2017.

Είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Το Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού.