Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία συνεργασίας με τη West Postal Services, καθώς η γνωστή και μεγάλη εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών, της ανέθεσε τη συντήρηση καθαριότητας στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η μακρά εμπειρία μας στον τομέα της εφαρμογής υπηρεσιών καθαριότητας θα φέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα και μία εξίσου άρτια συνεργασία, η οποία θα επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη, που μας έδειξε η εν λόγω εταιρεία.

Ο όμιλος WEST S.A. δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το 1994. Τα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο αυτό και οι πελάτες μας, πιστοποιούν την ποιότητα της δουλειάς μας. Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και εκπαιδευμένους ταχυδρόμους/διανεμητές, σκοπός μας η διασφάλιση των παραδόσεων και η ελαχιστοποίηση των επιστροφών. Η WPS πιστεύει ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και γι’ αυτό εισαγάγαμε ένα νέο σχήμα πιστότητας χτισμένο στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη ξεχωριστά έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του. Η WPS είναι σύμφωνη με όλες τις διατάξεις του νόμου με σκοπό τη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων – GDPR καθώς και με την πολιτική διασφάλισης απορρήτου ταχυδρομικών υπηρεσιών βάσει των προβλεπόμενων της Α.Δ.Α.Ε.