Η ανάθεση

Η γνωστή Κλινική της Θεσσαλονίκης, «ΑΡΩΓΗ», ανέλαβε την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή της μετατροπής της από Κέντρο Αποκατάστασης, στη μοναδική Κλινική – COVID στην πόλη.
Όπως ήταν επόμενο, οι ανάγκες της στον τομέα των εφαρμογών καθαριότητας και υγειονομικής επάρκειας αυξήθηκαν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να ανατεθεί στην ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ το κρίσιμο έργο της διατήρησης της υγιεινής και της καθαριότητας των χώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου και της σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό.
Η πολυετής εμπειρία και η αξιοπιστία αποτελεσματικότητας, η οποία συνοδεύει την εταιρεία μας, οδήγησαν τους ιθύνοντες της «ΑΡΩΓΗΣ» στο να μας επιλέξουν, καθώς μετρούσαμε ήδη 12 χρόνια άψογης συνεργασίας.

1
2

Η οργάνωση

Το έμπειρο προσωπικό καθαριότητας της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ είχε να διαχειριστεί μία αποστολή με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά και ένα βαρύ καθήκον, το οποίο καλούσε τους ανθρώπους μας να μπουν στο επίκεντρο της μεγάλης μάχης με τον ιό και να προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα από απόψεως υγειονομικής επάρκειας.
Το πλέον δυσχερές της όλης υπόθεσης ήταν ότι διαθέταμε μόλις 48 ώρες, προκειμένου να οργανώσουμε το επιχειρησιακό πλάνο της αποστολής μας και να περάσουμε στο πεδίο της εφαρμογής του.
Καταστρώσαμε ένα σχέδιο καθαρισμού των χώρων της Κλινικής, βασισμένο στη μακρά εμπειρία μας και στα αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, τα οποία χρησιμοποιούμε, ώστε συντονισμένα να φέρουμε το προσδοκώμενο στην αποστολή μας.

H εκτέλεση

Το επιχειρησιακό κλιμάκιο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ, το οποίο ανέλαβε το βαρύ φορτίο της υγειονομικής ασφάλειας και του καθαρισμού των χώρων της Κλινικής, εφήρμοσε στην πράξη της καθημερινότητας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα και προϊόντα απολύμανσης και διατηρώντας όλους τους χώρους σε κατάσταση υγιεινής ασφάλειας.
Οι συνθήκες εκτέλεσης των εργασιών μας υπήρξαν δυσχερέστατες, με τον ιό να πρωταγωνιστεί στους χώρους και το συνεργείο μας να δίνει επί επτά (7) συναπτούς μήνες τη μάχη της εξουδετέρωσής του από το περιβάλλον της Κλινικής.
Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου και σημασίας αποστολή, την οποία οι άνθρωποι της ΕΥΡΩΚΑΘΡΙΣΤΙΚΗΣ έφεραν (κατά γενική ομολογία) σε απολύτως αίσιο πέρας και μας κατέστησαν περήφανους για το επίτευγμά τους.

3