Την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία “Πάρις Κοσκερίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.” ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Η εταιρεία Πάρις Κοσκερίδης & Σία Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1985, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οι οποίες βρισκόταν στην παλαιά περιφερειακή οδό, στο ύψος του Ευόσμου, και είχε ως βασική δραστηριότητα τη συντήρηση φορτηγών αυτοκινήτων & αμαξωμάτων, καθώς και την εμπορία ανταλλακτικών.

Από το 1995 δραστηριοποιείται και στο χώρο της κατασκευής αμαξωμάτων, ενώ στην διάρκεια των χρόνων δημιούργησε πολλές, επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες και αντιπροσωπεύσεις με επώνυμους οίκους του εξωτερικού. Συνεργασίες που διευρύνονται συνεχώς και καλύπτουν ολοένα και περισσότερους κλάδους και είδη αμαξωμάτων (επίσημος Service Partner της Schmitz-Cargobull και της Schwarzmüller για τη Βόρειο Ελλάδα).

Από τα μέσα του 2010, λόγω του αυξανόμενου κύκλου εργασιών αλλά και των διευρυμένων δραστηριοτήτων της, η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στις νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου, σε κτίρια 3.000 m2, εντός οικοπέδου 12.000 m2.

Τα γραφεία μελετών της εταιρείας στελεχώνονται από έμπειρους  μηχανολόγους – μηχανικούς και σχεδιαστές, πάντα σε συνεργασία με το έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, εξετάζει και αναλύει κάθε ανάγκη ώστε να προτείνει τις πιο αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις στην κατασκευή αμαξωμάτων.

Ταυτόχρονα διαθέτει πλήρη γκάμα από διάφορα εξαρτήματα και μηχανισμούς αμαξωμάτων όπως, υδραυλικές πόρτες (ANTEO, D’HOLLANDIA & MBB PALFINGER), υδραυλικούς γερανούς (COPMA & ATLAS), εξοπλισμούς κινητών συνεργείων (STORE VAN), τοποθετήσεις καμερών και μόνιτορ (BRIGADE), γεννητριών και κλιματιστικών (TELAIR, HONDA, FISHER PANDA), δορυφορικών κεραιών (TELECO), υδραυλικά συστήματα για Α.Μ.Ε.Α. (BRAUNLIFT), καλαθοφόρα συστήματα (LIONLIFT), πυροσβεστικά συστήματα (ROSENBAU), κουκέτες και αεροτομές καμπίνας (ΡΟΝΥ), κ.α.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία Π. Κοσκερίδης & Σία Ο.Ε. κατασκευάζει αμαξώματα όλων των τύπων, όπως ανοιχτού τύπου, με συστήματα κουρτίνας, ανατρεπόμενα, κιβωτάμαξες αλουμινίου και ισοθερμικές, ψυκτικούς θαλάμους, μονώσεις αυτοκινήτων, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα διαχείρισης κρίσεων, κινητά καταστήματα λαϊκών αγορών, οπτικοακουστικά στούντιο τηλεόρασης, κινητές αίθουσες αιμοδοσίας, αίθουσες διδασκαλίας, κινητά μαγειρεία, κινητές βιβλιοθήκες, οχήματα για Α.Μ.Ε.Α., κινητά συνεργεία κλπ.

Στο παρελθόν, έχει προμηθεύσει διαφόρων ειδών αμαξώματα και εξαρτήματα αυτών για τις ανάγκες διαφόρων Ο.Τ.Α. ανά την Ελλάδα, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Μ.Π., του Α.Π.Θ. του Ι.Τ.Σ.Α.Κ., του Ε.Κ.Α.Β.,  του Ο.Α.Σ.Θ., του Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π., κλπ.

Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ανέλαβε την συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεων στην Σίνδο.