Την έναρξη συνεργασίας με την “ΜΕΛ Μ.Α.Ε.”, την κορυφαία εταιρία παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στην Ελλάδα, ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ιδρύεται το 1964 στην Πάτρα από τον Γεώργιο Λαδόπουλο. Το 1967 η εταιρεία μεταφέρει την έδρα της στη Βόρεια Ελλάδα, όπου και αναπτύσσεται. Η ραγδαία εξέλιξη χάρη στην επένδυση σε τεχνολογία και τεχνογνωσία συμβάλλει στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Γρήγορα γίνεται μία από τις λίγες εταιρείες παραγωγής χαρτιού στην Ελλάδα. Το 1984 η ΜΕΛ υπάγεται στον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων ενώ το 1998 ιδιωτικοποιείται. Aπό το Μάρτιο του 2012 η ΜΕΛ είναι πλέον μέλος του ομίλου ΡΑΚ GROUP B.V., ο οποίος είναι και ο μοναδικός μέτοχος της.

Σήμερα η ΜΕΛ Μ.Α.Ε. αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στον κλάδο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης, των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, ενώ παράλληλα είναι η μοναδική βιομηχανική μονάδα που παράγει ανακυκλωμένο χαρτόνι στην Ελλάδα με την ετήσια παραγωγή σε επιχρισμένο χαρτόνι να ανέρχεται στους 120.000 τόνους.

Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ μας ανέλαβε την ημερήσια συντήρηση καθαριότητας χώρων των εγκαταστάσεων στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, καθώς την τακτική απολύμανση από το εξειδικευμένο τμήμα των υγειονομικών εφαρμογών της εταιρίας μας.