Το παρόν σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο χώρο των υπηρεσιών καθαριότητας έδωσε η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, συμμετέχοντας στο ISSA Show North America, που έλαβε χώρα διαδικτυακά, το χρονικό διάστημα 16-19 Νοεμβρίου 2020.

Πρόκειται για την Έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Βιομηχανίας Καθαρισμού – ISSA Worldwide Cleaning Industry Association, η οποία είχε ως στόχο να ενώσει κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας εμπορικής και οικιακής βιομηχανίας καθαρισμού, μέσω μιας μοναδικής εικονικής εμπειρίας. Οι ειδικοί του κλάδου παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τις καινοτομίες στον τομέα των προϊόντων και των υπηρεσιών, αντάλλαξαν εμπειρίες, ενώ παρείχαν και λύσεις για την προώθηση της βιομηχανίας καθαρισμού στη νέα αυτή πραγματικότητα, που έχει, προσφάτως, διαμορφωθεί. Έτσι, και η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σημαντικό ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ISSA απαριθμεί περισσότερα από 9.300 μέλη από τον χώρο των διανομέων, κατασκευαστών, αντιπροσώπων κατασκευαστών, εργολάβων κτιρίων, παρόχων εσωτερικών υπηρεσιών, καθαρισμού κατοικιών κι άλλων μελών συσχετιζόμενων με τις εν λόγω υπηρεσίες. Μετρά, ήδη, 94 χρόνια εμπειρίας, έχοντας να επιδείξει συνεργασίες τόσο με περισσότερες από 75 τοπικές, περιφερειακές αλλά κι εθνικές ενώσεις, όσο και με βιομηχανικές, κυβερνητικές κι άλλες κορυφαίες εταιρικές και κοινοτικές οντότητες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία στις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Αυστραλία και την Κίνα.