Certificate
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ πιστοποιήθηκε με τη νέα έκδοση του προτύπου ISO 9001:2015. Το νέο Πρότυπο δίνει έμφαση στη συμμετοχή και την υποστήριξη της Ανώτατης Διοίκησης. Εστιάζει στην ανάλυση και διαχείριση κινδύνων, ενώ επικεντρώνεται ιδιαίτερα στους στόχους, τη μέτρηση και την διαχείριση των αλλαγών.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας ότι η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία μιας υγιούς επιχείρησης, η εταιρία μας διευρύνει τα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας 9001:2015, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία 18001:2007 και Περιβάλλοντος 14001:2015 και στον τομέα των φορτοεκφορτώσεων σε επαγγελματικούς και κοινόχρηστους χώρους, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Με αυτόν τον τρόπο, πιστοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ποιότητα και στις υπηρεσίες των φορτοεκφορτώσεων. Η πολυετή πείρα μας σε συνδυασμό με το άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν εγγύηση για την υπεύθυνη και ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.