BRITISH COUNCIL
British Council LogoΤην έναρξη συνεργασίας με το Βρετανικό Συμβούλιο ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Το Βρετανικό Συμβούλιο είναι ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον γνώσης και κατανόησης ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν στη Βρετανία και τις άλλες χώρες.

Συνεργάζεται με περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, στην εκπαίδευση και την κοινωνία των πολιτών. Πέρυσι ήρθε σε προσωπική επαφή με πάνω από 75 εκατομμύρια ανθρώπους και με 758 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω διαδικτύου, ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και εκδόσεων.

Είναι ένας βρετανικός φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1934, διέπεται από τους κανόνες του Βασιλικού Καταστατικού και υπάγεται στο βρετανικό δημόσιο. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1939 και φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας.

Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας (Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς) τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα και τηρεί απόλυτα την αρχή των ίσων ευκαιριών και του σεβασμού της διαφορετικότητας σε όλες τις πτυχές του έργου του.

Η εταιρία μας ανέλαβε την ημερήσια συντήρηση καθαρισμού των εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη.