Ακόμη μία καινούρια συνεργασία για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, με την εταιρεία κατασκευής περιφράξεων και συρματοπλεγμάτων, WIRELAND, να της αναθέτει τη συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Μία νέα αποστολή, την οποία θα φέρουμε σε αίσιο πέρας, βάζοντας φαρδιά – πλατιά την υπογραφή κύρους και αξιοπιστίας της εταιρείας μας στον τομέα των υπηρεσιών καθαριότητας, στοιχείο, το οποίο κινητοποιεί όλο και ευρύτερο φάσμα του επιχειρηματικού χώρου στο να εμπιστεύεται την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Η επιχείρηση Γεώργιος Παπαγεωργίου ιδρύθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1955, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή συρματοπλεγμάτων και την κατασκευή περιφράξεων.

Με την συνταξιοδότηση του ιδρυτή, την επιχείρηση αναλαμβάνει ο υιός Μιλτιάδης Παπαγεωργίου, ο οποίος με την αγορά και την κατασκευή σύγχρονων μηχανημάτων συρματοπλέγματος, επεκτείνει ανοδικά την παραγωγή και τις πωλήσεις της επιχείρησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς αυξάνεται η γκάμα των προϊόντων της.

Με την είσοδο του υιού Γεώργιου Παπαγεωργίου η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο 7.000τμ στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα και υποκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: 26ης Οκτωβρίου 116 (Λιμάνι).