sonoco
sonocoΜία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα της βιομηχανικής και καταναλωτικής συσκευασίας όπως και των υπηρεσιών συσκευασίας, η SONOCO, εμπιστεύτηκε στην Ευρωκαθαριστική την ολοκληρωμένη εφαρμογή μυοκτονίας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κιλκίς. 

Ο γεωπόνος της εταιρίας μας έκανε την ανάλυση του χώρου και την εκτίμηση επικινδυνότητας και στην συνέχεια τοποθετήθηκαν δολωματικοί σταθμοί σε διάφορα σημεία. Με το πέρας των εργασιών παραδόθηκε πλήρης φάκελος στους εκπροσώπους της SONOCO Hellas.

Η  SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ανήκει πλήρως στην SONOCO Products, εταιρία που ιδρύθηκε το 1899 στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο τομέα της βιομηχανικής και καταναλωτικής συσκευασίας όπως και των υπηρεσιών συσκευασίας, με ετήσιες πωλήσεις $3.6δις. Με περισσότερες από 300 μονάδες παραγωγής σε 35 χώρες εξυπηρετεί πελάτες σε περίπου 85 κράτη. Η SONOCO είναι περήφανο μέλος του Dow Jones Sustainability World Index.

Η SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. λειτουργεί μία χαρτονοποιία στο νομό Κιλκίς και ένα εργοστάσιο συσκευασίας στη Θεσσαλονίκη με παράλληλη δραστηριότητα στη διαχείριση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.