Καθαρισμός στην εκδήλωση της ProCredit Group
porto-carras_logo_454280-450x277Ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας για την καλοκαιρινή περίοδο, η διοίκηση του “Porto Carras” ανέθεσε στην ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ το πλύσιμο των μοκετών και των υαλοπινάκων στους έξι ορόφους του ξενοδοχείου.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών, εξειδικευμένο συνεργείο οκτώ εργαζομένων της εταιρίας, απασχολήθηκε τρεις ημέρες και παραδόθηκε το έργο εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Το Porto Carras Grand Resort, το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, βραβευμένο εννέα φορές από το Conde Nast Traveller, αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική, παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa.

Επιπλέον, διαθέτει ένα διεθνών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, μία ιδιωτική Μαρίνα με 315 θέσεις ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο της Βόρειας Ελλάδος, Ιππικό Όμιλο, Tennis Club εννέα γηπέδων, Καταδυτικό Όμιλο, Ναυτικό Όμιλο και επίσης το μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδος.

Το συγκρότημα επίσης περιλαμβάνει 3 ελικοδρόμια και 2 υδατοδρόμια για εκείνους που ταξιδεύουν με στυλ!