Καθαρισμός Todaylicious Καλαμαριάς
ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗH ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ πραγματοποίησε τον αρχικό γενικό καθαρισμό του νέου καταστήματος στην Καλαμαριά (συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως με Πασαλίδη), στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει με την αλυσίδα καταστημάτος εστίασης και καφέ, Todaylicious.

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, από δέκα συνολικά εργαζόμενους της εταιρίας μας και το αποτέλεσμα ικανοποίησε απόλυτα τους υπευθύνους του καταστήματος.

Στην εταιρία μας είχε ανατεθεί ο γενικός καθαρισμός του καταστήματος Ευόσμου, ενώ εβδομαδιαίως πραγματοποιείται καθαρισμός στο κατάστημα Πολυτεχνείου.

Ποια είναι η εταιρία

Ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα todaylicious στις 2 Μαΐου 2011, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που μέχρι τότε υπήρχε μόνο σαν άκουσμα το «ποιοτικά και οικονομικά». Ήμασταν οι πρώτοι που σας συστήσαμε ένα αληθινά φρέσκο concept γρήγορης εστίασης στηριγμένο στο δίπτυχο hot dog – coffee, όπου η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής δεν ήταν απλά σχήμα λόγου.Η ιστορία έχει ως εξής…

Ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα todaylicious στις 2 Μαΐου 2011, αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που μέχρι τότε υπήρχε μόνο σαν άκουσμα το «ποιοτικά και οικονομικά». Ήμασταν οι πρώτοι που σας συστήσαμε ένα αληθινά φρέσκο concept γρήγορης εστίασης στηριγμένο στο δίπτυχο hot dog – coffee, όπου η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής δεν ήταν απλά σχήμα λόγου.