Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ με χαρά υποδέχεται μία νέα συνεργασία της, αυτήν με την γνωστή εταιρεία επεξεργασίας ξύλου, XYLOKAT, η οποία μας εμπιστεύτηκε τις εργασίες συντήρησης καθαριότητας των εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Εξ αντικειμένου απαιτητικό έργο, αλλά πλήρως διαχειρίσιμο για το έμπειρο στο συγκεκριμένο πεδίο προσωπικό μας, γεγονός το οποίο μας παρέχει τη βεβαιότητα ενός απολύτως ικανοποιητικού αποτελέσματος και σε αυτήν την αποστολή μας.

Η εταιρία ΧΥΛΟΚΑΤ ιδρύθηκε το 1995 από τον Στυλιανό Κατσάνη, με αντικείμενο εργασίας την επένδυση MDF και ΝΟΒΟΠΑΝ με φυσικούς και τεχνητούς καπλαμάδες. Σήμερα η εταιρίας μας είναι μία από τις πιο σύγχρονες και ταχέως αναπτυσσόμενες παραγωγικές μονάδες στο είδος της, προσθέτοντας στην παραγωγή της νέα υλικά και δημιουργώντας πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους ξυλείας και κατασκευών, προσφέρει στους πελάτες μας μια ευρεία και συνεχώς αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων επένδυσης τόσο με φυσικούς και τεχνητούς καπλαμάδες όσο και με CPL, ακρυλικών High-Gloss και 3D ανάγλυφων προϊόντων. Η εταιρία μας αποδεικνύοντας την οικολογική της συνείδηση και σεβόμενη το περιβάλλον έχει προχωρήσει στην χρήση εναλλακτικών μορφών καυσίμων και ακολουθούμε αυστηρά και πιστά όλους τους κανόνες ανακύκλωσης παντός είδους υλικών.