Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ανακοινώνει μία ακόμη νέα συνεργασία της, αυτή με την εταιρεία MENTOR HELLAS, η οποία της ανέθεσε την αποστολή της συντήρησης καθαριότητας των εγκαταστάσεών της.

Πρόκειται για εταιρεία εμπορικής διακίνησης τεχνικών προϊόντων, με την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ να διαθέτει τεράστια εμπειρία και εξαιρετικό ιστορικό επιδόσεων στο πεδίο των υπηρεσιών καθαριότητας επαγγελματικών χώρων, σε επίπεδο μεγάλων εγκαταστάσεων, γεγονός, το οποίο εγγυάται την επιτυχία και σε αυτήν την αποστολή μας.

Η εταιρία MENTOR HELLAS ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 16.000m2 με στεγασμένο χώρο 6500m2 στη Θεσσαλονίκη.

Από την ημερομηνία της ίδρυσης της διακινεί τα προϊόντα της Henkel στη Μακεδονία και Έβρο, τόσο στις βιομηχανικές όσο και στις καταναλωτικές κόλλες.

Παράλληλα αναπτύσσει τις εισαγωγές αλλά και τις συνεργασίες με άλλους οίκους. Έτσι σήμερα στους 12.000 κωδικούς που διακινεί μπορείτε να βρείτε σπρέι βαφής, σπρέι τεχνικά, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικούς λαμπτήρες, σιλικόνες, αφρούς πολυουρεθάνης, βενζινόκολλες, ξυλόκολλες, ταινίες, χαρτοταινίες, loctite προϊόντα, κόλλες στιγμής, σιδηρόστοκους, πολυεστέρες, Saratoga προϊόντα, Davos καθαριστικά, Smirdex, λειαντικά, δίσκοι κοπής, πινέλα, ρολλά, panoply, προϊόντα ατομικής προστασίας.