coffee_island

Coffee IslandΤην έναρξη συνεργασίας με την εταιρία Coffee Island, ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Η εταιρία μας ανέλαβε την συντήρηση καθαρισμού των γραφείων στην Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία των Coffee Island

Το 1999, στο κέντρο της Πάτρας η αγάπη για τον καφέ μετουσιώθηκε σε ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο… με μοντέρνα οπτική. Μια διαφορετική πρόταση που κατάφερε να πείσει από την πρώτη στιγμή όλους εκείνους που παίρνουν τον καφέ… στα σοβαρά. Το πρώτο Coffee Island δεν άργησε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς και της τοπικής κουλτούρας.

Από τότε μέχρι σήμερα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού καφέ.

Σήμερα, η ανταπόκριση του κοινού μεταφράζεται και σε αριθμούς. Aρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η αλυσίδα μας απαριθμεί 353 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από τον Νοέμβριο του 2016 ένας ακόμα κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα μας και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Με Γνώση, Αφοσίωση, Αγάπη και Μεράκι ένα ακόμη καφεκοπτείο προστέθηκε στην οικογένεια της Coffee Island, στο Λονδίνο, στην πιο ανταγωνιστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καταναλωτών και των συνεργατών μας υιοθετήσαμε μια νέα οπτική ταυτότητα (επανασχεδιασμός λογοτύπου και packaging), σύγχρονο επικοινωνιακό προφίλ και νέο αρχιτεκτονικό ύφος στα καταστήματά μας. H επιτυχημένη συνεργασία μας με το παγκοσμίως γνωστό και καταξιωμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Κούρκουλα – Κοκκίνου μετέτρεψε τα Coffee Island σε φιλόξενα meeting places.

Σταθμοί στην πορεία μας

2006 Αποφασίζουμε να ιδρύσουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής για τη μεταποίηση του καφέ, επενδύοντας σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, κυρίως από την Ιταλία.

2009 Αρχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε στο εξωτερικό, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα Coffee Island στη Λευκωσία. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται αριθμώντας σήμερα 27 καταστήματα.

2010 Ανακαινίζουμε πλήρως τα καταστήματά μας και εντάσσουμε τις υπηρεσίες take away (Coffee on-the-go) υιοθετώντας το σημερινό concept που συνδυάζει τη ζεστασιά του παραδοσιακού καφεκοπτείου με τον αέρα και την αύρα ενός μοντέρνου espresso bar.

Αυτή η πρωτοποριακή στροφή στην πορεία μας, ικανοποίησε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και μας καταξίωσε στις συνειδήσεις τους.

2012 Δημιουργούμε δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας καφέ στην Πάτρα και επεκτείνουμε τις υπάρχουσες αποθήκες μας. Η επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα στο πλαίσιο της δεδομένης αύξησης της παραγωγής που προκύπτει από την συνεχόμενη επέκταση του δικτύου των καταστημάτων μας.

2013 – 2014 Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, επεκτείνοντας διαρκώς το δίκτυό μας.

2016 Μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, εγκαινιάζοντας το πρώτο καφεκοπτείο Coffee Island στο Λονδίνο.

Τα βραβεία μας

2012 Franchise Awards – Fast Growth Franchisor

2013 Franchise Awards – Fast Growth Franchisor

2013 Franchise Awards – Best Concept Redesign

2014 Franchise Awards – Fast Growth Franchisor

2014 Franchise Awards – Best Concept Redesign

2014 European Business Awards – National Champion

2014 European Coffee Awards – 10 best coffee chains in Southern Europe

2015 Franchise Awards – Bespoken Franchisor

2015 European Business Awards – National Champion

2015 European Business Awards – The Elite Award for Growth Strategy

2016 Franchise Awards – Fast Growth Franchisor

2016 European Business Awards – National Champion

2016 Best Coffee Chain — Southern Europe