Έτοιμο Γκαζόν

Ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας γκαζόν είναι η τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα. Είναι μία μέθοδος με πολλά πλεονεκτήματα όπως το άμεσο αποτέλεσμα, ο σύντομος χρόνος χρήσης του γκαζόν, η καθαρότητα του τάπητα και η οικονομία στην αρχική κατανάλωση του νερού.

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές έτοιμου γκαζόν εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές και το άρτιο αποτέλεσμα. Ακολουθούμε τις προδιαγραφές τοποθέτησης των προμηθευτών, συνδυάζοντας την εμπειρία μας και την ικανότητα στην ολοκλήρωση έργων πρασίνου ανεξαρτήτου δυσκολίας και μεγέθους.

Έτοιμο γκαζόν στη Θεσσαλονίκη από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Ευρωκαθαριστικής, άριστη ποιότητα & μοναδική αισθητική!

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ: Η σύγχρονη εκδοχή των Facility Services

check

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018, ISO 37001:2017, ISO 26000:2010, ISO 27001:2013 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας.

check

24ωρη Εξυπηρέτηση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

check

Επιστημονικοί Συνεργάτες και Εξειδίκευση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, με την εταιρία να διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας. Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το προσωπικό συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

check

Εξελιγμένα Μέσα. Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι άρτιος και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μηχανήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο κάθε εργαζόμενος εφοδιάζεται με ειδική στολή της επιχείρησης, καθώς και με έντυπο, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι εργασίες που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη.
Όλα τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου, η οποία και επιδίδεται στον πελάτη, πριν την έναρξη της συνεργασίας μας.