Πλύσιμο Xαλιών

Παρά το γεγονός ότι τα χαλιά έχουν πολλά πλεονεκτήματα, έχουν επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα, θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά. Αυτό γίνεται για πολλούς λόγους. Αρχικά τα χαλιά είναι επιρρεπείς να λεκιάζονται και να απορροφούν δυσάρεστες οσμές, τείνουν να έχουν μια φθαρμένη εμφάνιση και να φαίνονται αποχρωματισμένα, εάν δεν καθαριστεί σωστά.

Προσελκύουν πάρα πολλούς δυσάρεστους επισκέπτες. Σκόνη, γύρη, αλλεργιογόνα, τρίχες ζώων, μικροσκοπικά ζωύφια, ακάρεα, και μπορούν να απορροφούν την υγρασία και μουχλιάζουν. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι ένα χαλί μπορεί να χάσει την αρχική του γοητεία τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ότι μπορεί πραγματικά να γίνει επικίνδυνο για την υγεία.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξτε τα χαλιά σας! Αντίθετα, μπορείτε να τα κρατήσετε ωραία και καθαρά για πολλά χρόνια. Πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσει τα χαλιά σας καθαρά και είναι να καθαρίζονται από επαγγελματίες.

Η Ευρωκαθαριστική διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών, καθώς και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (αφροποιητές, μηχανές εξτράκσιον κτλ). Και το πιο σημαντικό: Η εργασία πραγματοποιείται στον χώρο σας και τα χαλιά ή οι μοκέτες σας, είναι έτοιμες προς χρήση, σε μόλις 2 ώρες από την ολοκλήρωση των εργασιών. Και όλα αυτά, με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ: Η σύγχρονη εκδοχή των Facility Services

check

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018, ISO 37001:2017, ISO 26000:2010, ISO 27001:2013 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας.

check

24ωρη Εξυπηρέτηση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

check

Επιστημονικοί Συνεργάτες και Εξειδίκευση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, με την εταιρία να διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας. Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το προσωπικό συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

check

Εξελιγμένα Μέσα. Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι άρτιος και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μηχανήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο κάθε εργαζόμενος εφοδιάζεται με ειδική στολή της επιχείρησης, καθώς και με έντυπο, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι εργασίες που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη.
Όλα τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου, η οποία και επιδίδεται στον πελάτη, πριν την έναρξη της συνεργασίας μας.