Καθαρισμοί Κατοικιών

Έχετε αγοράσει καινούργιο σπίτι ή ανακαινίσει ένα παλιό; Φροντίστε να γίνει σωστός αρχικός καθαρισμός από εξειδικευμένο συνεργείο, για να μπορείτε να το απολαύσετε. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μία εταιρία που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα θέσετε σε κίνδυνο την επένδυσή σας. Σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί, αν χρησιμοποιηθεί ένα υλικό αμφιβόλου προέλευσης στο δάπεδο του σπιτιού ή σε κάποιο από τα έπιπλα.

Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Η εμπειρία των 25 ετών, αποτελούν εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες καθαριότητας.

Όλα τα υλικά καθαριότητας, φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενική Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου.

Ο εξοπλισμός μας

Περιστροφικές μηχανές για τρίψιμο και γυάλισμα δαπέδων.
Ηλεκτρικές σκούπες σκόνης-νερού.
Τροχήλατα καρότσια σφουγγαρίσματος.
Ατμοκαθαριστές χειρός.
Πτυσσόμενα κοντάρια από 3 μέχρι 9 μέτρα.
Φαράσια, σκούπες χειρός, σακούλες απορριμμάτων.
Ξυράφια δαπέδων.
Ξυράφια υαλοπινάκων.
VETEX διαφόρων χρωματισμών για ειδικές εργασίες.

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ: Η σύγχρονη εκδοχή των Facility Services

check

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018, ISO 37001:2017, ISO 26000:2010, ISO 27001:2013 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας.

check

24ωρη Εξυπηρέτηση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

check

Επιστημονικοί Συνεργάτες και Εξειδίκευση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, με την εταιρία να διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας. Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το προσωπικό συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

check

Εξελιγμένα Μέσα. Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι άρτιος και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μηχανήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο κάθε εργαζόμενος εφοδιάζεται με ειδική στολή της επιχείρησης, καθώς και με έντυπο, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι εργασίες που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη.
Όλα τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου, η οποία και επιδίδεται στον πελάτη, πριν την έναρξη της συνεργασίας μας.