Αρωγή
EUROMEDICA – ΑΡΩΓΗ
Αρωγή

Η ανάθεση

Οι δύσκολες και απαιτητικές αποστολές καθαρισμού μεγάλων σε έκταση εγκαταστάσεων, αποτελούν προνομιακό πεδίο επιχειρησιακής δράσης για το επιτελείο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο το πολύπειρο προσωπικό μας είχε τις κατάλληλες λύσεις, όταν ανατέθηκε σε εμάς το έργο του Γενικού Καθαρισμού της Κλινικής «EUROMEDICA- ΑΡΩΓΗ», παράλληλα με τη συνακόλουθη καθημερινή καθαριστική συντήρηση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Η έκταση

Η «ΑΡΩΓΗ», ως Κλινική και Κέντρο Αποκατάστασης, εξ ορισμού εκτείνεται σε τεράστιο εμβαδόν χώρων, καθώς περιλαμβάνει:

  • ΕΚΤΑΣΗ 16.000 Τ.Μ.
  • 4.500  Τ.Μ.  ΧΩΡΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ.
  • 1.200 Τ.Μ.  ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
  • 3 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.
  • 166 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.
Αρωγή Εσωτερικός χώρος

Οι δυσκολίες

Η αρχική αποστολή του Γενικού Καθαρισμού του συνόλου αυτών των εγκαταστάσεων εμφάνιζε σημαντικότατες ιδιαιτερότητες και υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς επρόκειτο για μία εξαιρετικά μεγάλη έκταση, που θα έπρεπε να φροντίσουμε, ενώ παράλληλα, αφορούσε σε χώρους αυστηρού υγειονομικού – κλινικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι – εκ των πραγμάτων – απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή και απολυμαντικό καθαρισμό.

Η ολοκλήρωση του έργου

Με συντονισμένες ενέργειες και μεθοδική εργασία, το κλιμάκιο των συνεργατών μας, το οποίο ανέλαβε τον καθαρισμό όλων αυτών των εγκαταστάσεων (βασικών και υποστηρικτικών) της Κλινικής και του Κέντρου Αποκατάστασης, πέτυχε την ολοκλήρωση του έργου του Γενικού Καθαρισμού, εντός του χρονικού πλαισίου, το οποίο είχε προκαθοριστεί.

Το αποτέλεσμα ήταν άριστο, με τους υπευθύνους της Κλινικής να μένουν απολύτως ικανοποιημένοι, τόσο από τον αρχικό Γενικό Καθαρισμό, όσο και από το πρόγραμμα της καθημερινής καθαριστικής συντήρησης, το οποίο επιμελείται η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ και αφορά στο σύνολο των χώρων των μεγάλων αυτών εγκαταστάσεων.