Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρινων Δαπέδων

Το μάρμαρο είναι συνήθως διαθέσιμο σε λευκό και ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων ανάλογα με τα ενσωματωμένα μεταλλικά άλατα ή οξείδια τους. Είναι μαλακό, εύκολο να επεξεργαστεί, εύκολο να γυαλίσει και να διατηρηθεί. Είναι ευαίσθητο σε όλα τα είδη λιπαρών, ανθεκτικά στην υγρασία, αλκάλια και διαλυτών, έχει περιορισμένη αντοχή σε λάδι & γράσο και είναι πολύ ευαίσθητα σε μηχανικές βλάβες (γρατσουνιές).

Όταν ένα μαρμάρινο δάπεδο γίνεται θαμπό και γδαρμένο, χάνει προφανώς λάμψη και τη λάμψη της. Αυτές οι γρατσουνιές ή η θαμπάδα οφείλεται κατά κύριο λόγο στο περπάτημα. Τότε το μαρμάρινο δάπεδο πρέπει να βαφτεί για να αποκατασταθεί η αρχική του λάμψη. Η διαδικασία που θα φέρει πίσω τη γυαλάδα και λάμψη ονομάζεται «κρυσταλλοποίηση».

Η Ευρωκαθαριστική σας προσφέρει την κρυσταλλοποίηση όπου με αυτή επιτυγχάνεται η λείανση του μαρμάρινου δαπεδου και η απομάκρυνση των γρατζουνιών.

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ: Η σύγχρονη εκδοχή των Facility Services

check

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 45001:2018, ISO 37001:2017, ISO 26000:2010, ISO 27001:2013 και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας.

check

24ωρη Εξυπηρέτηση. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

check

Επιστημονικοί Συνεργάτες και Εξειδίκευση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων, με την εταιρία να διαθέτει Τεχνικό Ασφαλείας και Ιατρό Εργασίας. Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το προσωπικό συμμετέχει σε προγράμματα επιμόρφωσης για θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

check

Εξελιγμένα Μέσα. Ο εξοπλισμός της εταιρίας είναι άρτιος και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μηχανήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών.
Πριν την έναρξη των εργασιών, ο κάθε εργαζόμενος εφοδιάζεται με ειδική στολή της επιχείρησης, καθώς και με έντυπο, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι εργασίες που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη.
Όλα τα υλικά φέρουν την απαιτούμενη άδεια από το Γενικό Χημείο του Κράτους και το Υπουργείο Εμπορίου, η οποία και επιδίδεται στον πελάτη, πριν την έναρξη της συνεργασίας μας.