papadopoulou
Παπαδοπούλου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η ανάθεση

Η πολυετής συνεργασία μας με την πασίγνωστη βιομηχανία τροφίμων και Μπισκοτοποιία «Παπαδοπούλου», οδήγησε τη συγκεκριμένη εταιρία να μας αναθέσει το πολυσύνθετο έργο του Γενικού Καθαρισμού των εργοστασιακών εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Αφορούσε σε ένα δύσκολο και πολύπλοκο εγχείρημα, με τους υπευθύνους της εταιρίας «Παπαδοπούλου» να ορίζουν ως θεμελιώδεις προτεραιότητες και άξονες δράσης της αποστολής μας, τους τομείς της εργασιακής ασφάλειας και της ποιότητας στην παροχή εργασίας.

Το έργο

Οι εργασίες, οι οποίες έπρεπε να διεκπεραιωθούν από το συνεργείο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ήταν:

  • Καθαρισμός πλαϊνών τοίχων και οροφών από διάφορα είδη βρωμιάς (ανάλογα με τον κάθε εργασιακό χώρο), μέσω της χρήσης ειδικών σκαλωσιών, καθώς και όλων των απαραίτητων Μ.Α.Π. (Μέσων Ατομικής Προστασίας).
  • Καθαρισμός υαλοπινάκων (εσωτερικά – εξωτερικά) καθώς και αφαίρεση όλων των αλάτων, με τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς και όλων τα απαραίτητων Μ.Α.Π. (Μέσων Ατομικής Προστασίας).
  • Καθαρισμός περιβάλλοντος χώρου (αφαίρεση κάθε είδους βρωμιάς) με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής πίεσης.
  • Περιποίηση πρασίνου, υπό την αιγίδα γεωπόνου της εταιρείας μας.
  • Αφαίρεση σκουπιδιών από τις ράμπες και πλύσιμο με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής πίεσης.
  • Στεγνός καθαρισμός των πλαϊνών πάνελ , των πάνελ οροφής , των RAKS , των κοιλοδοκών ,καθώς και των λοιπών σημείων.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Πολιτική Εταιρίας

Η οργάνωση

Για να πετύχουν άρτιο τελικό αποτέλεσμα στις τόσο απαιτητικές εργασίες Γενικού Καθαρισμού των συγκεκριμένων εργοστασιακών εγκαταστάσεων, οι επιτελείς της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ συνέστησαν ένα απολύτως εξειδικευμένο επιχειρησιακό κλιμάκιο, το οποίο ανέλαβε την αποστολή, καταθέτοντας γνώση, εμπειρία και λεπτομερή εργασία.

Τον βαθμό δυσκολίας αύξησε το γεγονός της αναγκαιότητας χρήσης υποβοηθητικών μέσων και κατασκευών στην επιχείρηση Γενικού Καθαρισμού, όπως οι σκαλωσιές και όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, τα οποία κρίθηκαν επιβεβλημένο να χρησιμοποιηθούν.

Η εκτέλεση

Να σημειωθεί ότι οι υψηλές απαιτήσεις εξειδίκευσης της συγκεκριμένης αποστολής, απαιτούσαν τη χρήση καθαριστικών προϊόντων απολύτως ειδικών για καθαρισμό χώρων, στους οποίους διατηρούνται προϊόντα τροφίμων. Το συνεργείο μας χρησιμοποίησε αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τέτοιου είδους εξειδικευμένα και εγκεκριμένα για εγκαταστάσεις τροφίμων καθαριστικά προϊόντα.

Όλες οι εργασίες καθαρισμού στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις «Παπαδοπούλου», πραγματοποιήθηκαν υπό τη συνεχή επίβλεψη Εργοδηγού της εταιρίας μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν άριστο, με τους υπευθύνους της Μπισκοτοποιίας να εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους.