Η μακρά και άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία αλουμινοκατασκευών, ALUMIL, οδήγησε τους ανθρώπους της να μας εμπιστευτούν και να μας αναθέσουν τον αρχικό καθαρισμό, αλλά και τη συντήρηση καθαριότητας στους χώρους της ALUMIL στο «Metropolitan Expo» στην Αθήνα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»!

Αυτό σημαίνει, άλλωστε, άρρηκτη σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης και – προφανώς – πρόκειται για μία αποστολή, η οποία περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και αναδεικνύει το μέγεθος της ικανοποίησης των πελατών μας…

Όσο για το ποια είναι η ALUMIL, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία στο προφίλ της:

«Στην ALUMIL επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα.

Μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, διασφαλίζουμε τη δημιουργία ανώτερων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μας οδηγεί στην προσφορά μοναδικών λύσεων με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και 2.200 εργαζόμενους, είμαστε μία από τις πιο προηγμένες εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως. Παράλληλα, και τα 12 εργοστάσιά μας στην Ευρώπη κατέχουν τις πλέον σύγχρονες γραμμές παραγωγής».