Την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ εμπιστεύτηκε η διοίκηση την Autovision για τον γενικό καθαρισμό των δύο εγκαταστάσεων που διατηρεί η εταιρία στην Θεσσαλονίκη (Πολίχνη και Θέρμη).

H AUTOVISION εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Στο Δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ της ΑUTOVISION παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ελαφρών & βαρέων οχημάτων αλλά και δικύκλων. Επίσης διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών.

Η AUTOVISION εισήγαγε πρωτοπόρες διαδικασίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων και εξυπηρέτησης των πελατών όπως είναι η αυτοματοποιημένη διενέργεια τεχνικού ελέγχου με την χρήση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού μέσα σε 25 λεπτά χωρίς ουρές αναμονής και καθυστερήσεις. Στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ της AUTOVISION τηρούνται ευέλικτα ωράρια λειτουργίας καθημερινά έως αργά το απόγευμα και το Σάββατο.

Με στόχο την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών η AUTOVISION χρησιμοποιεί πρωτότυπες μεθόδους επικοινωνίας με τους πελάτες της μέσω email & sms, παρέχει συστήματα ηλεκτρονικού προγραμματισμού ραντεβού για άμεση εξυπηρέτηση και ενιαίο πανελλαδικό αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 10600.

Το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION αναπτύσσεται στην Αττική με 11 σημεία, στη Θεσσαλονίκη με δύο σημεία (θέρμη, Πολίχνη), στη Μακεδονία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαΐδα, Δράμα, Καβάλα, Κατερίνη, Κιλκίς, Καστοριά). Στην Δυτ. Ελλάδα (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα) στην Στερεά Ελλάδα (Λαμία, Λειβαδιά). Στην Θεσσαλία (Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα). Στην Πελοπόννησο (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο, Πύργος, Κυπαρισσία), Στα νησιά (Ρόδος, Κάλυμνος, Ζάκυνθος) και στην Κρήτη (Ηράκλειο, Μεσσαρά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα).

Από το 2004 έως και σήμερα στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ της AUTOVISION έχουν διενεργηθεί πάνω από 7.000.000 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων. Σε ετήσια βάση διενεργούνται περίπου 800.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.