DEMO
Demo LogoΤην ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ επέλεξε η κορυφαία φαρμακοβιομηχανία “DΕΜΟ” για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών καθαριότητας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη.

Η DEMO είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών,  ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, καρδιολογικά, ουρολογικά, ογκολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Η εταιρία υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, με το δίκτυο πωλήσεών της να εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότιο Αμερική και Ωκεανία. Η εταιρεία εξάγει το 81% της ετήσιας της παραγωγής και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές παράλληλα με την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση. Είναι  διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από  τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF,  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Με 1.700 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 84 χώρες και πάνω από 800 άτομα προσωπικό, στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς.

Από το 1996 που η DEMO αποφάσισε να εστιάσει στη νοσοκομειακή αγορά, η εταιρεία έχει έναν εντυπωσιακό κύκλο εργασιών κάθε έτος. Το 2000,  €18.000.000 ποσό που έφτασε το 2008 στα €90.000.000, γεγονός που καταδεικνύει ένα ρυθμό ανάπτυξης μεγαλύτερο του 20%. Σήμερα ο κύκλος εργασίων της Demo είναι 136 εκατ. €, ενώ οι πωλήσεις στο εξωτερικό ανήλθαν στο ποσό των 53 εκατ. €.