hatzopoulos
Την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ εμπιστεύτηκε η εταιρία “Α. Χατζόπουλος” για τον αρχικό γενικό καθαρισμό των νέων εγκαταστάσεων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Για την εκτέλεση των εργασιών, δημιουργήθηκε μία ομάδα 10 έμπειρων καθαριστών, με εξειδίκευση στον συγκεκριμένο είδος καθαρισμών. Έπειτα από 4 ημέρες, το κτήριο παραδόθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, έτοιμο προς χρήση.

Το 2018 ο τζίρος της Α.Χατζόπουλος Α.Ε. άγγιξε τα 72 εκ. €. Σήμερα οι εργαζόμενοι της εταιρίας φτάνουν σε αριθμό τους 360 και οι εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες αντιπροσωπεύουν το 70% των συνολικών πωλήσεων. Μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων, προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη στους πελάτες της, συνάπτοντας εταιρικούς δεσμούς με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και προσφέροντας λύσεις συσκευασίας που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Οι πρακτικές της εταιρίας ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων είναι πλεονάζουσας σημασίας, όπως αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις με βάση τα standard ISO 9001:2008 και BRC/IoP. Έχει ήδη πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για τη μείωση των εκπομπών προς το περιβάλλον, με την εγκατάσταση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για την ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση των διαλυτών και εφαρμόζει συγκεκριμένα περιβαλλοντικά προγράμματα και διαδικασίες σύμφωνα με το ISO 14001:2004.