Κοπη Βασιλοπιτας
Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο «Κέφι όπως παλιά». Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν για την τεράστια συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρίας μας, η κα. Μπερτσιμά Αναστασία και ο κ. Ροκάς Γεώργιος.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, οι ιδιοκτήτες της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ, Δημήτρης Βλάχος και Βασίλης Βλάχος, μίλησαν στους εργαζομένους και –μεταξύ άλλων- τόνισαν: «Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τα οκτώ χρόνια κρίσης που βιώνει η χώρα μας, η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ όχι μόνο επιβιώνει, αλλά καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, η οποία αποτυπώνεται τόσο στους οικονομικούς δείκτες, όσο και στις μετρήσεις ικανοποίησης των πελατών μας. Δεν θα σας κουράσουμε με νούμερα σχετικά με τζίρους, κέρδη κτλ. Άλλωστε όλα τα στοιχεία είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδας της εταιρίας. Θα σας αναφέρουμε μόνο ένα νούμερο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. 140. Είναι ο αριθμός των εργαζομένων στην ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ. Σε 140 σπίτια μπαίνει ένας μισθός από το ταμείο της εταιρίας μας. Και αυτός ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος από το 2015. Δηλαδή μέσα σε μία περίοδο κρίσης, όπου ακούμε μόνο για απολύσεις, πτωχεύσεις και απλήρωτους εργαζόμενους για 6-7 μήνες, η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ διπλασίασε το δυναμικό της και καταφέρνει να είναι απολύτως συνεπής απέναντί σας.

Ο πατέρας μας είχε ένα μότο που το ακολουθούμε πιστά. Η εταιρία δεν ψάχνει για εργάτες, αλλά για συνεργάτες. Και εμείς σας βλέπουμε ως συνεργάτες. Μαζί πετύχαμε σημαντικά πράγματα το 2017. Μαζί θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα το 2018. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες όλων των κλάδων. Για να διατηρήσουμε αυτό το εξαιρετικό πελατολόγιο, αλλά και για να προσελκύσουμε νέους πελάτες, απαιτείται η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Και σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζονται σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους».

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μοιράστηκαν κομμάτια σε κάθε τμήμα της εταιρίας μας (καθαριότητα, υγειονομικές εφαρμογές, πράσινο, φορτοεκφορτώσεις), στους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Τυχεροί της εκδήλωσης, ήταν το τμήμα των υγειονομικών εφαρμογών, ενώ από το προσωπικό ο Κωνσταντίνος Μπουγιουκλής, ο οποίος παρέλαβε το δώρο της βραδιάς (smartphone).