masoutis
masoutis-logoΣτο πελατολόγιο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ανήκει και η εταιρία “Μασούτης”, η οποία μας έχει αναθέσει τον συνεχόμενο καθαρισμό των νέων εγκαταστάσεων στο Καβαλάρι. Προσφάτως ολοκληρώθηκε ο γενικός καθαρισμός των υαλοπινάκων στους χώρους των εστιατορίων και των γραφείων.

η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 243 καταστήματα, 224 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 5.900 εργαζόμενους, οι οποίοι κατά τη θερινή περίοδο 2012 έφτασαν τους 6.050.

Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρωπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.