Την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας με την “Ζέω Αρτοποιία” ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Η εταιρία μας ανέλαβε το σύνολο των εργασιών καθαριότητας, καθώς και την συντήρηση πρασίνου στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου.

Η Ζέω Αρτοποιία ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, παράγοντας χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλών προδιαγραφών. Το 2016 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500τ.μ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο χώρος δημιουργήθηκε και οργανώθηκε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Στη Ζέω Αρτοποιία δίνουμε έμφαση στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα ιδιαίτερα γευστικά προϊόντα μας. Με πάθος και αφοσίωση παρασκευάζουμε μοναδικά αρτοσκευάσματα από τα πιο αγνά υλικά. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, περιλαμβάνει χειροποίητα κριτσίνια και μπισκότα,  προψημένα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα, αρτογλυκίσματα και μπάρες δημητριακών.

Πρόσφατα ξεκίνησε η τυποποίηση κάποιων ιδιαίτερων προϊόντων, όπως μπάρες δημητριακών και κριτσίνια σε υπέροχες κλασικές αλλά και πιο πρωτότυπες γεύσεις, με στόχο την retail αγορά και τις εξαγωγές.