Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με την κλινική “Γένεσις” και κατ’ επέκταση με τον όμιλο Euromedica, η διοίκηση της κλινικής ανέθεσε στην εταιρία μας την ημερήσια συντήρηση καθαριότητας της νέας υπερσύγχρονης Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης “Fertilia by Genesis”.

Παραμένοντας πιστή στο στόχο της να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ μαζί με την Fertilia by Genesis εισέρχονται δυναμικά στο πεδίο της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αφουγκραζόμενες τις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος, προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο) σε ζευγάρια από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Η μαιευτική και γυναικολογική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας τις γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει η Euromedica. Με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 18.000 τ.μ., διαθέτει τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της υγείας της γυναίκας για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία, καθώς και εξειδικευμένο μαιευτικό τμήμα. Από την ημέρα της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, πάνω από 65.000 νεογνά γεννήθηκαν στην Κλινική, καθιστώντας την Leader στις γεννήσεις, αφού φέρνει στη ζωή περίπου το 35% των παιδιών που γεννιούνται στην πόλη.

Η δημιουργία της Fertilia by Genesis είναι μια ακόμα απόδειξη της στρατηγικής της ΓΕΝΕΣΙΣ να επενδύει στο μέλλον, στην καινοτομία και στην ποιότητα, λαμβάνοντας υπόψη πως ο χώρος της υγείας απαιτεί τη συνεχή παρακολούθηση και υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων. Παράλληλα, η νέα της αυτή κίνηση είναι συνεπής με την διαχρονική αφοσίωση της Κλινικής στη στήριξη των ζευγαριών, που της αναθέτουν την  πιο σημαντική «αποστολή» της ζωής τους.

Από τον Ιανουάριο του 2016, η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ παρέχει στην κλινική “Γένεσις” υπηρεσίες καθαριότητας, υγειονομικών εφαρμογών και περιποίησης πρασίνου.