H Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ, Μαρία Μαυρίδου, μας εξηγεί γιατί είναι πολύ σημαντική η εφαρμογή απολύμανσης στους επαγγελματικούς χώρους.

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια τεράστια υγειονομική κρίση. Η μαζική επίθεση στην ανθρωπότητα έγινε από έναν ιό. Ο νέος κορονοιος έχει προκαλέσει ένα ειδεχθές χτύπημα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι που να προμηνύει το τέλος του. Η πολύπλοκη φύση και η άγνωστη προέλευση του νέου ιού μπέρδεψε και έφερε σε απόγνωση όλον τον επιστημονικό κόσμο. Τώρα είναι η ώρα να διατηρήσουμε τα μέτρα πρόληψης για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την νέα απειλή στον επαγγελματικό σας χώρο. Η απολύμανση του χώρου σας είναι ένα από αυτά.

Απολύμανση Επαγγελματικών Χώρων:

Η απολύμανση είναι βασική διαδικασία και άρρηκτο κομμάτι της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου. Η εφαρμογή της θα πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν τον ανάλογο επαγγελματικό εξοπλισμό, με πιστοποιημένα υλικά και την αντίστοιχη γνώση, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη να επιλέξετε πιστοποιημένους επαγγελματίες υγειονομικών εφαρμογών. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει προχωρήσετε στην απολύμανση του επαγγελματικού σας χώρου.

Παρόλο που ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού εργάζεται από το σπίτι, υπάρχουν εταιρείες στις οποίες οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να εργάζονται στις εγκαταστάσεις τους και όχι από την ασφάλεια των σπιτιών τους. Σε αυτές τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις η απολύμανση και η καθαριότητα αποτελεί ζήτημα καίριας σημασίας, γιατί η επιμόλυνση μπορεί να γίνει όχι μόνο μέσω της  στενής επαφής, αλλά και από την επαφή με μια μολυσμένη επιφάνεια. Θα πρέπει λοιπόν με κάθε τρόπο να διασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι είναι ο πραγματικός θησαυρός των εταιρειών. Το μέλλον των εταιρειών είναι άμεσα συνυφασμένο με την υγεία και την ασφάλειά τους. Η υγεία τους βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας του νέου κοροναιού. Η λύση για τις εταιρείες είναι η πιστοποιημένη απολύμανση από επαγγελματίες του τομέα των υγειονομικών εφαρμογών. Με αυτόν τον τρόπο η υγεία των εργαζομένων θα προστατευτεί, καθώς η ανθρωπότητα παλεύει να ανακόψει την πορεία της πανδημίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά