Οι Αθλητικοί Όμιλοι δείχνουν εμπιστοσύνη στην εμπειρία και στην αποτελεσματικότητα της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ και αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τον ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο οποίος μας ανέθεσε τη συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεών του.

Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αναλάβαμε με πολλή χαρά και είμαστε πανέτοιμοι να βάλουμε και σε αυτό τη σφραγίδα της αξιοπιστίας μας, παρέχοντας απολύτως επαρκείς υπηρεσίες καθαριότητας.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1933 απο νέους που είχαν ανεπτυγμένη την φλόγα της αγάπης προς την θάλασσα, με όραμα την ανάπτυξη των θαλασσίων αθλημάτων και την κοινωνική προσφορά. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του Ομίλου ήταν στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Αλλατίνη.

Ο όμιλος σήμερα αριθμεί 270 τακτικά μέλη και πάνω απο 200 αθλητές ( ιστιοπλοϊα 50 , κωπηλασία 90 , τεχνική κολύμβηση 40 , κάνοε – καγιάκ 30 ) και ερασιτέχνες αλιείς με τις βάρκες τους (περίπου 50) διαμορφώνοντας μία ναυτική οικογένεια ανοιχτή σε όλους που θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με την θάλασσα και να διδαχθούν την ναυτική τέχνη. Η κοινωνική προσφορά του Ομίλου συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη.