leader
leaderΤην έναρξη συνεργασίας με την LEADER AE ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ, για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.

Η LEADER ΑΕ είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρεία με 15ετή δυναμική παρουσία στον ευρύτερο κλάδο εισαγωγής και διακίνησης τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1990 μετά από συγχώνευση της επιτυχημένης (20ετης παρουσία στον κλάδο) ατομικής εταιρείας εισαγωγής τροφίμων Γ.Καλλιντέρης, ο οποίος παραμένει διευθύνων σύμβουλος.

Η LEADER με κινητήριο δύναμη την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς κατόρθωσε να εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και έτσι να αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων.

Βασικοί παράγοντες που συνέβαλαν καταλυτικά στην επιτυχημένη πορεία της LEADER έως σήμερα, είναι η ευέλικτη εταιρική δομή, η πλήρης συλλογή γαλακτοκομικών προϊόντων που ανανεώνεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς- σε συνδυασμό με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της (αποθήκευση, διανομή, ποιοτικός έλεγχος, merchandising, προώθηση).