deloitte
Deloitte LogoΤην έναρξη συνεργασίας με την Deloitte Ελλάδας, µέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Στην εταιρία μας ανατέθηκε το έργο της ημερήσιας συντήρησης καθαριότητας των νέων εγκαταστάσεων της εταιρίας στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.

Η Deloitte Ελλάδας είναι µέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Η Deloitte προσφέρει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω ενός εκτεταμένου διεθνούς δικτύου που εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε γνώση, συνεργασίες και τοπική υποστήριξη στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Η Deloitte είναι η μεγαλύτερη, σε μέγεθος και εύρος δεξιοτήτων, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Απασχολεί περισσότερα από 200.000 στελέχη σε 154 χώρες και 650 γραφεία, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών USD 32,4 δισ. (2013). Οι Υπηρεσίες της Deloitte Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Deloitte στους πελάτες της καλύπτουν όλους τους τομείς δράσης μιας επιχείρησης. Συνδυάζοντας διεθνές κύρος και ανεξαρτησία, βαθιά γνώση και εμπειρία σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων αναλύσεων (analytics), καθώς και πλήρη κατανόηση των ευθυνών και αναγκών των ανώτερων στελεχών και των μετόχων, η Deloitte προσφέρει εφαρμόσιμες λύσεις που μεγιστοποιούν τις αναπτυξιακές προοπτικές, την αποδοτικότητα και την αξία μιας επιχείρησης.

Οι Πελάτες της Deloitte Μεταξύ των πελατών της Deloitte περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, σημαντικές τοπικές επιχειρήσεις και κρατικοί οργανισμοί σε κάθε χώρα, καθώς επίσης και ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Deloitte προσφέρει τις υπηρεσίες της στο 81% των εταιρειών που περιλαμβάνονται στη λίστα Fortune Global 500® και πιο συγκεκριμένα στο:

• 92% του κλάδου τεχνολογίας, ΜΜΕ και τηλεπικοινωνιών

• 80% του βιομηχανικού κλάδου

• 92% του κλάδου υγείας

• 83% του χρηματοοικονομικού κλάδου

• 67% του κλάδου ενέργειας και φυσικών πόρων

• 83% του κλάδου καταναλωτικών αγαθών και μεταφορών.

Αντίστοιχα, στην Ελλάδα, η Deloitte αξιοποιεί την παγκόσμια τεχνογνωσία της, εξυπηρετώντας τις σημαντικότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλους τους κλάδους της εγχώριας οικονομίας.