Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία της και μάλιστα μία συνεργασία, η οποία αφορά στον ιδιαιτέρως ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής προσφοράς.

Η πολυσχιδούς κοινωνικής προσφοράς, ΜΚΟ «Φάρος Ελπίδας», η οποία δραστηριοποιείται προσφέροντας όλων των ειδών την αρωγή στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες έχουν ανάγκη, μας ανέθεσε την επιμέλεια της καθαριότητας των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη, όπως και των διαμερισμάτων, τα οποία διαχειρίζεται η οργάνωση. Παράλληλα, η εταιρία μας ανέλαβε και τις υγειονομικές εφαρμογές (απεντόμωση, απολύμανση, μυοκτονία) των διαμερισμάτων.

Ευχαριστούμε θερμώς τους ιθύνοντες του «Φάρου Ελπίδας» και θα πράξουμε πάντα τα δέοντα ώστε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη, που μας έδειξαν, μέσα από το άρτιο αποτέλεσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Και λίγα λόγια για το ποια είναι η ΜΚΟ «Φάρος Ελπίδας»:

Ένας ανεξάρτητος Οργανισμός

Ο «Φάρος Ελπίδας» είναι μια ανανεωμένη και ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, που δραστηριοποιείται με έδρα της την Αθήνα σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τοπικές κοινωνίες χωρών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αλλά συμβάλλοντας και με δράσεις και συνεργασίες στην Ελλάδα με ΟΤΑ και άλλους φορείς. Για το λόγο αυτό εκπροσωπείται ή διαθέτει παραρτήματα. Το 2003, μια ομάδα ανθρώπων διαφόρων ενασχολήσεων, συγκεντρώθηκαν και ίδρυσαν αρχικά τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Αλεξανδρινός Φάρος», που ήταν επιθυμία και όραμα, του Μακαριστού Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Πέτρου του Ζ΄.

Υπήρξε ο επίσημος ΜΚΟ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Ο “Αλεξανδρινός Φάρος”, ήταν ο επίσημος Μη Κυβερνητικός Οργανισμός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και είχε αναλάβει αποκλειστικά τότε τον σχεδιασμό του ανθρωπιστικού – κοινωνικού, αλλά και αναπτυξιακού έργου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, στις χώρες της Αφρικής. Ο αναπάντεχος θάνατός του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Πέτρου του Ζ΄ σε ένα τραγικό και αδιευκρίνιστο ακόμη αεροπορικό δυστύχημα, μαζί με άλλους 16 ανθρώπους τον Σεπτέμβριο του 2004, άλλαξε ριζικά τα δεδομένα.