Η γνωστή και με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ασφαλειών εταιρεία, ΜΙΝΕΤΤΑ, επέλεξε εμάς για την  επιμέλεια του ημερησίου καθαρισμού των εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Με όπλο τη δική μας εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και τις σύγχρονες μεθόδους, που ακολουθούμε στο επιχειρησιακό πεδίο, είναι βέβαιο ότι θα τιμήσουμε στο έπακρο την επιλογή μιας ακόμη μεγάλης εταιρείας, η οποία μας εμπιστεύτηκε.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής της υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας ο οποίος, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε το 1973 την Εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της Εταιρείας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε κίνδυνο. Έχει μακρόχρονη παράδοση στον Κλάδο Αυτοκινήτου ενώ ασχολείται με επιτυχία και με όλους τους Γενικούς Κλάδους (Περιουσίας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής, Τεχνικών Ασφαλίσεων). Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής / εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.