ΓΕΝΕΣΙΣ
ΓΕΝΕΣΙΣΟ όμιλος Euromedica, μετά την άψογη συνεργασία μας στην κλινική “Αρωγή” από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, ανέθεσε στην εταιρία μας τον ημερήσιο καθαρισμό της κλινική “Γένεσις”.

Η μικτή μαιευτική γυναικολογική χειρουργική κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004, διευρύνοντας τις γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει η Euromedica.

Με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 17.000 μ2 και πιστοποίηση ISO 9001:2008, η  κλινική συνεργάζεται με ορισμένες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες και τον ΕΟΠΥΥ, ενώ διαθέτει τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της υγείας της γυναίκας για πρόληψη, διάγνωση ή θεραπεία, καθώς και εξειδικευμένο μαιευτικό τμήμα.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ συνεργάζεται με περισσότερους από 300 ιατρούς από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που την εμπιστεύονται για τις άριστες ιατρικές εγκαταστάσεις, αλλά και τις υποδομές φιλοξενίας που παρέχει. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαιευτική-γυναικολογική μονάδα στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 40.000 γεννήσεις στα πρώτα 9 χρόνια λειτουργίας.