ιατρική τομή
Την έναρξη συνεργασίας με την “Ιατρική Τομή” ανακοινώνει η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ. 

Η εταιρεία Ιατρική Τομή ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Εργαστηρίων. Aντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και διανομή αιματολογικών αντιδραστηρίων, αιματολογικών αναλυτών, βιοχημικών αντιδραστηρίων, αντιδραστήρίων προσδιορισμού INR και συσκευών προσδιορισμού ηλεκτρολυτών, καθώς και η Τεχνική Υποστήριξη των Συστημάτων.

Τον Οκτώβριο του 2009 η εταιρία μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε νεόδμητες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Κολχικού. Από το 2013 λειτουργεί το γραφείο της Αθήνας.

Το 2014 οι εταιρίες Ιατρική Δομή και Ιατρική Τομή ένωσαν τις δυνάμεις τους, κάτω από την ομπρέλα της Ιατρικής Τομής.

Ακολουθεί την αρχή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, εφαρμόζει τα νέα πρότυπα ISO9001/2015, τηρεί αρχείο με αριθμούς παρτίδων σύμφωνα με τα πρότυπα, έχει καταχωρήσει όλα τα προϊόντα στο ΕΚΑΠΤΥ και τα έχει κοινοποιήσει στον ΕΟΦ, προκειμένου να εκπληρώσει ΟΛΑ τα κριτήρια για τη νόμιμη και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία “Βασίλειος Κακαβέλος ΕΕ – Ιατρική Τομή”είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων ΣΕΙΒ.

Η εταιρία μας ανέλαβε την συντήρηση καθαριότητας των εγκαταστάσεων της εταιρίας στο 2ο χλμ επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Κολχικού.