hb
Την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ επέλεξε η διοίκηση της εταιρίας HB BODY για το ιδιαιτέρως δύσκολο έργο καθαρισμού των υαλοπινάκων στις εγκαταστάσεις της Σίνδου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο.

Για την εκτέλεση των εργασιών, επιλέχθηκαν εργαζόμενοι με εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού υαλοπινάκων σε κτήρια μεγάλου ύψους, ενώ χρησιμοποιήθηκε ανυψωτικό μηχάνημα για τα ψηλά σημεία.

Το έργο παραδόθηκε εντός του προβλεφθέντος χρονοδιαγράμματος, με την διοίκηση την HB BODY να μην κρύβει την πλήρη ικανοποίησή της για το τελικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η HB BODY

Ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό να παράγει και να διαθέτει προϊόντα για τη βιομηχανία επαναβαφής αυτοκινήτων. Έχει την έδρα της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρεία είναι κυρίως εξαγωγική με το ενενήντα τοις εκατό (90%) των προϊόντων της να εξάγεται σε εβδομήντα πέντε (75) χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά. Το 2012, η εταιρεία βραβεύτηκε ως «True Leader» απο την ICAP Group, μοναδικό οργανισμό που βραβεύει εταιρείες και Ομίλους – Ηγέτες  που πληρούν, βάσει δημοσιευμένων αποτελεσμάτων, συγκεκριμένα και αντικειμενικά κριτήρια υψηλών αποδόσεων.