cherrybox
cherryboxΤην συντήρηση καθαρισμού στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Cherrybox, ανέλαβε η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ.

Τι εστί Cherrybox

Το Cherrybox δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν, αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η φιλοσοφία του είναι απλή: κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες – καμία όμως δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να δοκιμάζει προϊόντα μέχρι να βρει αυτό που θέλει. Έτσι συχνά συμβιβαζόμαστε με προϊόντα που δε μας αρέσουν πραγματικά ή μετανιώνουμε για τα χρήματα που ξοδέψαμε για ένα προϊόν που φαινόταν τέλειο στη διαφήμιση. Το Cherrybox, λοιπόν, δοκιμάζει και ανακαλύπτει διαρκώς νέα προϊόντα από τις καλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, ενώ εσείς απλώς εγγράφεστε στο www.cherrybox.gr και συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο για να σχηματίσουμε το προφίλ ομορφιάς σας και να επιλέξουμε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν. Με 20 Ευρώ έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε κάθε εποχή (με πρώτες ημερομηνίες κυκλοφορίας του εκάστοτε κουτιού: Ιούνιος – Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος – Μάρτιος), στην πόρτα σας, δωρεάν με courier, ένα υπέροχο κουτί με 6 έως 8 προϊόντα ομορφιάς και lifestyle σε travel ή full size, ειδικά επιλεγμένα για εσάς. Μπορείτε να εγγραφείτε για μία μόνο φορά ή για όλο το χρόνο, επιλέγοντας μία από τις δύο διαθέσιμες συνδρομές, Seasonal ή Ετήσια. Ενδιάμεσα των Seasonal συνδρομητικών κουτιών θα μπορείτε να βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας θεματικά κουτιά σε περιορισμένο αριθμό – τα Special Edition Boxes, για τα οποία θα ενημερώνεστε με Newsletter, εφόσον είσαστε εγγεγραμμένα μέλη.

Στην ιστοσελίδα του Cherrybox μπορείτε ακόμα, αν θέλετε, να διαβάσετε άρθρα και tips από ειδικούς για τη χρήση των προϊόντων, να αξιολογήσετε τα δείγματα που λάβατε και να αγοράσετε τα αγαπημένα σας καλλυντικά από το ολοκληρωμένο eShop μας, κερδίζοντας εξαργυρώσιμους πόντους!