aluseal
Aluseal LogoΗ ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την “Aluseal”. Η εταιρία μας ανέλαβε τον τακτικό καθαρισμό των εγκαταστάσεων στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Λίγα λόγια για την Aluseal

Η ALUSEAL με γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, έχει εφαρμόσει τις καλύτερες τεχνικές σωστής εξυπηρέτησης σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων αλουμινίου και PVC καθώς διαθέτει μια πλήρη συλλογή εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας.
Με μια δυναμική αντίληψη στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών, η Aluseal κατάφερε να εδραιωθεί σαν μία από τις πλέον λειτουργικές και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου, προσφέροντας μεγάλη συλλογή ποιοτικών – επώνυμων προϊόντων, άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστες λύσεις στα μικρά ή μεγάλα ζητήματα των συνεργατών της.

Οι στρατηγικές συνεργασίες της Aluseal και η συνεχώς αναπτυσσόμενη έρευνα για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, την έχουν αναδείξει σε μια από τις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών του κλάδου.

Όλα τα προϊόντα της Aluseal, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η προώθηση των προϊόντων της στους επιτόπου κατασκευαστές για την παραγωγή του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή όπως παράθυρα, πόρτες, υαλοπετάσματα, αίθρια, διαχωριστικά γραφείων κ.α., σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η Aluseal διαθέτει 48 διαφορετικά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για κάθε εφαρμογή, μικρή ή μεγάλη, εύκολη ή δύσκολη, στα οποία επίσημοι προμηθευτές της είναι μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σημαντικός παράγων για την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού, το δίκτυο διανομής και το μεγάλο απόθεμα εμπορευμάτων που διαθέτει.
Στα πλαίσια της ανάπτυξης, η ALUSEAL A.E έχει δημιουργήσει δύο επιπλέον υποκαταστήματα στην Άρτα και στη Λάρισα, αναπτύσσοντας έτσι ακόμη περισσότερο τις στρατηγικές συνεργασίες με περισσότερους πελάτες.