Petrogaz

Η Ευρωκαθαριστική ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία “Πετρογκάζ”.

Η εταιρία μας ανέλαβε τον ημερήσιο καθαρισμό των εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για την Πετρογκάζ

Η Πετρογκάζ αναπτύσσεται ραγδαία στο πέρασμα των χρόνων και γίνεται μέρος της καθημερινότητας του κόσμου. Μπαίνει στα σπίτια σαν μέλος της οικογένειας, τροφοδοτεί με υγραέριο χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και πρατήρια υγραεριοκίνησης.

Το μεγάλο πλήθος των φιαλών, των δεξαμενών και των πρατηρίων υγραεριοκίνησης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, προσφέρει άμεσες και εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης όλων των πελατών της.

Είναι μια επιχείρηση με 220 άτομα προσωπικό, με 12.000 πρατήρια διακίνησης εμφιαλωμένου προϊόντος, 15.500 δεξαμενές χύμα προϊόντος εγκατεστημένες σε πελάτες της, τροφοδοτώντας παράλληλα πρατήρια υγραεριοκίνησης AUTOGAS σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Πάνω από μισό αιώνα, έχει ριζώσει στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι την εμπιστεύονται και την προτιμούν. Ένας στους τρεις καταναλωτές που χρησιμοποιούν υγραέριο στην Ελλάδα, επιλέγει Πετρογκάζ.

Η Πετρογκάζ συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία και γίνεται μέρος της καθημερινότητας του κόσμου, τροφοδοτώντας με υγραέριο χιλιάδες επιχειρήσεις, εμπορικές, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, πρατήρια υγραεριοκίνησης (Autogas) και οικίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με τεχνικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Κύριο μέλημα είναι η υιοθέτηση και η εφαρμογή όλων των πρωτοβουλιών, σχεδίων, προγραμμάτων και νομοθετικών ρυθμίσεων, που ενισχύουν την ασφαλή, αποδοτική και βιώσιμη ανάπτυξη του υγραερίου, ως εναλλακτικού καυσίμου στην Ελλάδα Όραμα και συνάμα υπόσχεση είναι να συνεχίσει αδιάλειπτα να είναι το Νο1 στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή.

Στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις, οι φιάλες ελέγχονται διεξοδικά πριν από κάθε πλήρωσή τους με υγραέριο και υπόκεινται σε περιοδική και συστηματική συντήρηση. Οι γνήσιες φιάλες Πετρογκάζ φέρουν τάπα και θερμοσυρρικνωτική ταινία , για εξασφαλισμένη ποιότητα.

Πρόσθετα σε κάθε πλήρη φιάλη, τοποθετείται γύρω από το ρουμπινέτο, μια κυκλική πλαστική καρτέλα με οδηγίες χρήσης και ορθής τοποθέτησης. Πριν από κάθε χρήση φιάλης, ο χρήστης πρέπει να σιγουρευτεί ότι έχει διαβάσει και κατανοήσει τις οδηγίες αυτές.