Άλλη μία νέα συνεργασία επιπέδου για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ και άλλη μία πρόσκληση – πρόκληση για τις επιχειρησιακές δυνατότητές μας!

Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) επέλεξε εμάς για τον τομέα συντήρησης της καθαριότητας των εγκαταστάσεών της στη Σίνδο.

Αποστολή, την οποία αναλάβαμε με πολλή χαρά και – όπως πάντοτε – με υψηλό αίσθημα ευθύνης και είναι βέβαιο ότι θα τη φέρουμε εις πέρας με επιτυχία, αποκτώντας έναν ακόμη ικανοποιημένο πελάτη.

Λίγα λόγια για την ΕΛΒΟ:

Διαχρονικός συνεργάτης του Ελληνικού Στρατού και της Πολιτείας για σχεδόν μισό αιώνα, η ΕΛΒΟ έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ικανότητας συναρμολόγησης και κατασκευής στρατιωτικών, πολιτικών και ειδικού σκοπού οχημάτων. Επιπλέον, υπήρξε μεταξύ των λίγων ελληνικών εταιρειών που επένδυσαν στο R&D, σχεδιάζοντας και παράγοντας πρωτότυπα σχέδια.

Η νέα ΕΛΒΟ 2020 Α.Ε. εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, έχοντας αναζωογονηθεί αυτή τη φορά από την ισότιμη επένδυση δύο εκ των πιο σημαντικών εταιρειών της αμυντικής και της ειδικής χρήσης οχημάτων βιομηχανίας: της Plasan και του SK Group.